11 maj 2016

Trendensers vårfest på Lilla Spinneriet


Det var en dag som gjord för vårfest igår när Frida Ramstedt med inredningsbloggen Trendenser bjöd in till fest i  Lilla Spinneriet i Lindome . Solen lyste från en klarblå himmel , termometern visade 25 grader varmt och det mesta som kan blomma i vår natur hade gjort sitt för att bidra till att skapa bästa förutsättningarna för oss 50 gäster som var inbjudna till Trendensers vårfest .Att sen Frida i sällskap med bla Anna hade smyckat och dukat orangeriet med ballonger och vackra blommor i rosa nyanser höjda känslan ännu ett snäpp.

Lilla spinneriet som drivs av Katja  och Patrick Palmdahl  är relativt nyöppnat men jag har varit där och lunchat några gånger redan och jag kunde ännu en gång konstatera att maten verkligen smakar underbart  och jag kan inte låta bli att hinta om att vill man äta gott i Göteborgstrakterna så är Lilla Spinneriet väl värt ett besök ( och jag kan ju också passa på att tipsa om att det är också Katja och Patrick  som i slutet av maj kommer öppna upp i Botaniska Trädgården ) Vill ni kan  ni läsa mer om Lilla spinneriet  här

Och som alltid när det vankas tillställningar av det här slaget så är det ju framför allt mötet med andra inom branschen som gör det hela så fantastiskt . Det är  så kul och givande  att få träffa alla dessa kreativa människor .

Tusen tack Frida för en härlig kväll  och vill ni se fler bilder såg jag att By Emma och Inredningshjälpen , Pricken över Livet och Emma Green och såklart Frida själv hade hunnit lägga in lite bilder och söker ni på #trendenservårfest eller #lustgårdens på Instagram hittar ni också bilder från kvällen. 


......

Pernilla 


Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar