7 februari 2015

Att bo på Berns hotel

 
 
Vi var ett gäng inredningsbloggare som var inbjudna av Pr byrån Trendgruppen att deltaga i deras pressprogram under designveckan i Stockholm och vi sammanstrålade i söndags på anrika Hotel Berns för att bo där några nätter. Berns har jag besökt många gånger tidigare  både nattklubben och tittat in för  att ta en drink eller äta gott , men aldrig bott på hotellet.
 


 
 
Berns hotel  har ju ett fantastiskt läge och att få tassa ner till terassen på morgonen och hugga in på en jättefin frukostbuffé och sen inta den medan man tittade ut över ett vintrigt Berzelipark var hur mysigt  som helst. Nu var det dock inte så många timmar vi spenderade på hotellet då det var ett fullspäckat program  för oss , utan det blev mest de timmar  vi  sov , vilket man gjorde jättebra i sängarna här,  faktiskt några av de skönasta hotellsängar jag sovit  i och dessutom med en ursnygg sänggavel designad av Frans Hardinger för Cubea
 
Det var  lite roligt  att gå runt både i restaurangen och hotellet med designglasögon på för här hittade man mycket designmöbler , bland annat vackra bord från italienska Bebitalia och Molteni och inför designveckan har en jättehäftig installation gjorts i restaurangen , Himlavalvet ,av designerna Marie-Louse Hellgren och Mia Culllin  ( den finns kvar fram till den 15 feb om ni har vägarna förbi ).
 

 
 
På söndagkvällen mötes vi bloggare upp i spegelbaren och tog lite bubbel och fick höra historien kring Berns och därefter intog vi en fantastisk middag på Berns asiatiska , Har ni inte ätit här , så är det verkligen något att rekommendera och bland annat Harricovetsen  som finns på menyn är något av det godaste jag vet .
 
Ja , det var en god och riktigt trevlig kväll som toppades av att självaste Bobby Ewing helt plötsligt kom och vi satt alla lite lätt häpna över att det var HAN  som gick förbi och sen skrattade vi gott åt att det tog ett par minuter innan vi faktiskt kom på hans riktiga namn.
 
 
Och fler bokningar på Berns hotell kan jag mycket  väl tänka mig . En fantastisk miljö att bo i med perfekt utgångsläge om man ska göra Stockholm.
 
Varmt tack till Berns hotel och trendgruppen Pr.
 
.........
Kram
Pernilla
 
.
Foto : Pernilla .N / PIAZZAN , Berns .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar