8 februari 2015

Ilse Crawfords utställning på Stockholm Furniture fair

 
På årets utställningstorg på Stockholmfurniturefair mässan var det världskända designen  Ilse Crawfords tur att stå för designen  och hon tycks ha gjort något som de flesta besökarna gillade. Jag har faktikst inte läst någon negativ kritik alls .
 
 
 
Tanken med uställningstorget var just att det med alla sina sittplaster och alla uppsatta frågor kring inredning som satt på väggarna skulle  bli en plats för möte och reflektion. Vilket det också blev . Det var fullt med människor  hela tiden på torget .   
 
Och i stylingen såg man sneakpeak från Ilses kommande samarbete  med Ikea. En kollektion vid namn Sinnerligt och som kommer ut i butik någon gång runt augusti i år .Materialen i Sinnerligt består mycket av keramik , glas och kork . Jag förälskade mig genast i de vackra keramikkannorna och sen en flätad dagbädd ( som jag dock inte såg här utan på någon bild från pressvisningen som gick av stapeln på Hotellet Ett hem i veckan , hotellet som för övrigt är inrett av Ilse )
 
 
 

 
Ett snyggt och inspirerande utställningstorg och det var riktigt skönt att slå sig ner här lite då och då under dagen och pausa och passa på att prata med bekanta som också tittade in här och reflektera lite över frågorna man såg uppsatta på väggen .
 
......
Pernilla
 
Foto : Pernilla. N / PIAZZAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar