21 augusti 2017

Bliss - ett nytt samarbete mellan Kajsa Cramer och Emma von Brömssen


Jag hann med ytterigare en premiärvisning förra veckan . Denna gång var det Emma Von Brömssen och Kajsa Cramer som visade upp sitt nya samarbete som de namgett Bliss.


I en vacker lokal i stadsdelen Majorna bjöds det in till bubbel och snittar och en chans för bekanta och vänner att få se  den nya kollektionen , bestående av porslin , textiler och även te - förpackat i en vacker kartong  tänk att kunna återanvändas .


Kajsa hade utformat och tummat fram en mugg som var både estetiskt vacker i formen och också mycket skön att hålla i och som Emma sen tagit fram mönster till. Vi fick berättat för oss hur komplicerat  det kan vara att få till mönster på just matta ytor  som det är på utsidan av dessa muggar  och också hur viktigt skalan blir för att det ska bli estetiskt och balanserat . 


Emma som annars är känd för sina fågelmönster hade här riktat in sig på fiskar och alger och har på ett så naturligt sätt placerat in makrillar  och karpar  på föremålen och som alltid lyckats hon skapa något fantastiskt med djuren ögon - ta er en extra titt på hennes mönster så förstår ni vad jag menar.Förutom fåglar är ju färgen blått något man förknippar Emma med och den färgen fanns såklart med även denna gång , men också en jättefin blekröd/ rosa färgskalan som var  väldigt vackert .


Jag blir lite osäker på när lanseringen skulle ske men om ni går in på deras instagramkonto @bliss_thecollection så hittar ni säkert information om detta. Minns att de nämnde att det skulle gå att köpa genom deras respektive hemsidor .


Och för er som ska till Formex  finns ju chansen att se produkterna där.


Varmt tack för en trevlig tillställning Emma och Kajsa och lycka till med er  fina kollektion.


......


Pernilla 


Foto : Pernilla.N / PIAZZAN 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar