8 februari 2017

ELLE DECORATION SWEDISH DESIGN AWARDS 2017

Jag har kommit hem efter två intensiva dygn uppe i Stockholm,  där Stockholm Design Week  
pågår för fullt . Min designvecka startade upp med en träff och bubbel med Trendgruppen och bloggkollegor på Berns Asiatiska resturang .En av de som var med under kvällen var Jannice som kvällen efter tog hem priset som årets inredningbsloggare i ELLE DECORATION DESIGN AWARDS 2017  - Stort grattis till det Jannice.Måndagen började sen med en komprimerad men innehållsrik trendföreläsning  av Trendstefan i spegelsalen på Berns och efter det var det dags för pressfrukosten för ELLE DECORATION DESIGN AWARDS .Under den frukosten  får vi inom  media  ta del av vinnarna av årets designpris , det som sen presenteras under själva Ellegalan.


Den här pressfrukosten brukar alltid bestå av så vackra dukningar och i år var inget undantag . Under Berns vackra takkronor hade det dukats upp "med Mateus limegröna porslin, handblåsta vaser från Målerås glasbruk , linnedukar och vackra blombuketter  - jättevackert som alltid och utifrån  temat att skapa en känsla av "hemma hos".

V


Senare på kvällen var det dags att inta salen på Berns igen för ELLE DECORATION SWEDISH DESIGN GALAN  där det blev prisutdelning och fest.Vi var många  som dansade loss fram till midnatt och  det var längesen jag hade så roligt och det var med ömmande fötter vi tog de högklackade i handen när sista låten hade spelats och  tassade  upp till rummet för några timmar sömn.

Stort varmt tack för en väldigt fin arrangerad kväll Elle Decoration , Trendgruppen och alla bloggkollegor och andra inom branschen som bidrog till att skapa en fantastik kväll. Vill ni se bilder från kvällens gala ( jag lämnade kameran på rummet ) hittar ni det  på Elle Decorations  hemsida .


Foto : Pernilla.N / PIAZZAN


Årets vinnare blev : 

Årets Inredningsbloggare : Jannice Wistrand, Add Simplicity

Årets stjänskott:  David Ericsson 

Årets designer :  Carina Seth Andersson 

Årets utemöbel : TAF Arkitektkontor Skagerak 

Årets kök : Frama Kitchen - Frama Studio 

Årets stol : Udon - Staffan Holm , Hem 

Årets sovrumsprodukt : Gjöra- Monika Mulder , Ikea

Årets tapet : Lexingtonkollektioenn - Sissi Sundling , Boråstapeter 

Årets möbel : Mr Jones. Alexander Lervik , Adea

Årets matta: Citizen , Karin Ward, Linum 

Årets textil : Curly, Margot Barola - Ulrik amÅrtensson . Design House Stockholm

Årets badrum : Les more , Ballingslöv

Årets Inredningsaccessoar: Lilla Snåland , Marie- Louise Hellgren , Stolab

Årets produkt för det dukade bordet : Noir , Broberg & Ridderstråle, Skeppshult

Årets Lampa : Mobil, Monika Mulder , Pholc


SparaSpara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar