12 februari 2017

Domos pressvisning på restaurang Portal

Småländska Domo som gjort sig kända för sina bord i stål , lanserar den här våren en utomhuskollektion i rostfritt stål gjorda för att tåla vårt  utomhusklimat.

Under stockholmdesignweek fick jag ta del och se kollektionen under en pressvisning på Portal restaurang på St Eriksplan i Stockholm. Johanna Haglund som är designer och upphovskvinna bakom Domo fanns på plats och presenterade de nya delarna i kollektionen  Square, sidebord och Bench och som denna dag stylats upp i restaurangen av Sara Widman.

Domo möblerna är ju mycket  stilrena , raka former och finns i färgerna svart, vitt och grått och uppkom när Johanna själv var på jakt efter ett soffbord och inte fann något på marknaden som hon gillade.


Förutom vackra möbler bjöds det på fantastiskt goda små tilltugg och restaurangs Portals inredning gjorde att jag var tvungen att lägga in en liten note till mig själv att ett lunchbesök här får det nog bli vid nästa stocholmsbesök - det var verkligen en vacker miljö att sitta och äta i .Det var en av alla pressvisningar i veckan och fler bilder kommer garanterat dyka upp här.

Ha en fin söndagkväll.

.......
Pernilla
Foto : Pernilla.N / PIAZZAN
Domodesign
Stockholmdesignweek2017

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar