17 november 2016

Cool classic by KvänumJag kunde inte närvara när Kvänum visade upp sitt nya kök  Cool Classic by Kvänum tidigare i höstas uppe i Stockholm , men igår  fick jag chansen att spana in det då Kvänum och Trendgruppen bjöd in till höstmiddag och pressvisning i sin  butik här i Göteborg.

Köksföretaget från Skaraslätten och just orten Kvänum står ju för genuint hantverk och design .Efter att jag  igår fått återberättat för mig  om hur tillverkning av köken går till och hur viktigt det är med trä, snickeri - och designkunskap för att få till de kök man har  här så förstår man också att man får betala lite mer för dessa kök. 

Jag blev verkligen inspirerad  och fick också  till mig en massa kunskap om  vad som är bra att tänka på  om man ska investera i kök- tänkte återkomma till det i inlägg framöver.

Förutom en gedigen visning av köksutställningarna fick vi slå oss ner vid vackert dukat bord och avnjuta ett glas rött och  Lisa Lempkes goda mat medan  regnet piskade på rutorna i ett novembermörkt Göteborg- en bättre novemberkväll med andra ord. 

Varmt tack för kvällen Kvänum och Trendgruppen  och alla ni andra som förgyllde  kvällen.

Här ser ni lite bilder på det nya köket i kulören Hav.Väldigt vackert med den mörka blåa nyansen tillsammans med en bastant bänkskiva i sten och så detaljer , som skivor och även ett stelt fantastiskt skafferi skåp i trä - hur snyggt som helst .........

Pernilla 

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

2 kommentarer:

  1. Tack för att du kom Pernilla!! - ha en fin helg när det är dags :)

    SvaraRadera
  2. Waw - hvor ser det skønt ud!

    Maria

    SvaraRadera