20 oktober 2016

Spinneriets skördefest 2016

Igår kväll var jag inbjuden till Spinneriets skördefest 2016 . Naturen bidrog med sin egna vackra rekvisita utanför Lilla Spinneriet i Lindome med lövverk i nyanser av gult och inne i restaurangen hade Frida Ramstedt ( Trendenser ) och hennes team  , som anordnat festen , dukat upp och skapat mesta möjliga höstkänsla med hjälp av fårskinn, levande  ljus, ljusslingor, pumpor m,m -  åh ,  det var verkligen så vackert . 
Tyvärr var det ganska svårt att fotografera i höstmörkret men hoppas bilderna kan förmedla lite av den fina höststämningen som vi fick uppleva igår.

Lilla Spinneriet är ju ett av mina favoritställen här i Göteborgsområdet när det gäller att  inta god mat och jag blev inte besviken den här gången heller . Närproducerat , vällagat och med en en helt otroligt vacker presentation av maten bidrog det såklart till en lyckad kväll och den där äppelpajen vi servades i slutet av kvällen var nog den godaste jag ätit.....och så osten ...och så den där ljumma ängladrycken med rosmarin och äppelskivor som vi fick tillvälkomstdyck , ja det är sånt som  gör en skördefest fulländad .


Och jag kunde återigen konstatera  ( vi var nämligen ungefär samma gäng som var på Trendensers vårfest här på lilla Spinneriet )  att det är väldigt trevligt att få träffa de här människorna  - det blir lite som en personalfest och det finns många gemensamma ämnen att diskutera. Ja, jag känner mig riktigt lycklig och priviligerad  över att jag få delta i de är sammanhangen . 


Varmt tack för en mycket fin kväll Frida med team och ni på Lilla Spinneriet .
.....
Kram 
Pernilla
Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

1 kommentar:

  1. Så himla mysigt det ser ut där, förstår att du trivdes och att kvällen var kul!
    Den dukningen var verkligen jättefin...är det rabarber i vaserna??
    Ha en finfin fredag.
    Kram Titti

    SvaraRadera