8 september 2016

Curious- ny kollektion från RebelwallsJag fick möjligheten att titta närmare på Rebelwalls nya tapetkollektion Curious som släpptes i butik i veckan  . Tapetkolletkionen Curious består av ögonblicksbilder av pågående förfall och där de vackra föremålen förevigats genom dessa  tapeter . Motiven består bland annat av fotade tegelstensvägar i New York, fönster i övergivna fastigheter , medicinburkar från gamla sjukhusförråd  ochsom absolut är värda en extra titt för den nyfikne ser det avvikande i denna kollektion.

 Jag fick se tapeterna uppsatta på Cafe Viskan i Borås ( ett fantastiskt mysigt inrett cafe som jag varmt kan rekommendera ) och det var intressant att se hur man lyckats inredda med dessa vackra tapeter , som var upptapetserade i alla rum och som skapade  illusioner att befinna sig på helt andra platser.

Det var dock lite svårt at få till bra bilder i det mysiga lite mörka ljuset som var på cafet  men vill ni kan ni ju klicka in på Rebelwalls hemsida så kan ni ta en närmare titt på tapeterna .

I vinbaren , Viskan vinbar , som låg i anslutning till cafet hittade man också Rebell Wallpapers tapeter som ni kan se på bilderna nedanför . Det visade verkligen på hur man på ett enkelt sätt och för en ganska liten peng kan inreda och få till en känsla i ett rum.
Kollektionen Curious betsår av 20 vackra motiv för 295 kr / m2 och Rebellwalls är ju ett tapetföretag som håller till i Borås och där du också har möjlighet att skapa en egen fototapet på egna bilder.online.

........

Pernilla 

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

1 kommentar:

  1. Men guuu så läckra tapeter! Vill ha! Detta måste jag kolla in...
    Tack för tipset och ha en skön fredag nu.
    Kram från Titti

    SvaraRadera