6 juli 2016

Utemöbler från danska Skagerak.Jag har varit med mina föräldrar  vid flera tillfällen nu och letat utemöbler till deras framsida i trädgården  men de  har svårt att bestämma sig för vad de ska ha för typ av möbler och också hur mycket pengar de  ska lägga på det .  

Så jag satte mig här i kväll   ( med en kopp varmt te, alvedon då jag har  jätteont i halsen så det kändes som det var ungefär vad jag orkade med ikväll) och började leta runt bland mitt pressmaterial och hittade en massa fina utemöbler som jag mailat iväg bilder på till mina föräldrar och så tänkte jag att jag kan ju passa på at dela med mig till er med.

Danska Skageraak är en favorit sen länge hos mig . Har alltid gillat deras  klassiska trämöbler med kryss i ryggen och när jag besökt Stockholm furniture de senaste åren har ett besök i Skageraks monter stått med på listan över montrar  jag absolut vill kolla in.

Det här lite mindre bordet med enkla stolar tyckte jag var lite snyggt att ha på en plats där man mest bara ska sitta och bara njuta och kanske inta en kopp kaffe, för en större middag blir ju svårt att få plats med .
Och en soffa är väl nästan ett måste om man har trädgård. Jag gillar de som har höga armstöd så man verkligen kan krypa upp och ha något att luta sig mot.Det fina lilla drivhuset var en av nyheterna för i år , tillsammans med de vackra krukorna som jag faktiskt har satt upp på min privata önskelista. Jag gillade färgen och designen på dessa jättemycket . 


.
och jag har laddat ner mängder med fler bilder så det dyker nog upp mer inlägg om trädgårdsmöbler framöver.

......
Pernilla 

Pressbilder från Skagerak.

Och HÄR hittar du mina bilder från Stockholm Furiture fair .

2 kommentarer:

 1. Vilka fina möbler du hittade. Jag gillade bordet och stolarna.

  Så fint dina föräldrar kommer att få det hemma hos sig om de väljer någon av dessa möbler.

  Ha det gott.
  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 2. Så mycket snyggt. Gillar't.

  SvaraRadera