12 juli 2016

Kvällen avlutades med en promenad med vy över Vättern och Visingsö
Semestern har tickat igång för mig  och det här året gick färden mot småland och Gränna redan första semsterhelgen, eller  snarare Jönköping där vi tillbringade söndagen  med att heja fram min svåger som genomförde Ironman 70.3 som gick av stapeln där . Och det var väldigt imponerande att se alla som genomförde tävlingen där man både simmar  1, 9 km , cyklar 9 mil och därefter springer 2, 1 mil ( med andra ord inget som jag själv ens skulle fundera över att genomföra och  då är det bara hälften av sträckorna mot vad man gör i en  hel Ironman ) .

Igårkväll var jag hembjuden till en gamma barndomskamrat och deras sommartorp där de tillbringar sommarveckorna när de är i Gränna och där slöt även fem andra barndomsvänner upp och vi hade en supertrevlig kväll med god mat  , vin och  uppdateringar på vad som hänt sedan vi sågs senast . För fast vi bor ganska utspritt i landet brukar vi se till att försöka ses någon eller några gånger under året .och det känns alltid så  fint att få ta del av varandras liv , vi som känt varandra sen vi var riktigt, riktigt små .Kvällen avlutades med promenad över potatisfälten och fårhagar  och vackra vyer över vättern och Visningsö.

...och så började vi spåna på att träffas ngn helg i höst  - vi får väl se om vi hittar något bra resmål för en weekend här i Sverige.

Varmt tack för igår Sara !
....
Pernilla 

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN1 kommentar:

  1. Så fina bilder från hemtrakterna!

    Ha en fortsatt skön semester!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera