16 september 2015

Kvänum Intro och Ramel


Visa pressvisningar är mer intressanta än andra och Kvänums inbjudan till  en visning av deras nya kök Intro  och luckan Ramel som går av stapeln uppe i Stockholm idag hade jag mer än gärna gått på men en tripp upp till Stockholm gick inte att klämma in just nu , så istället har jag fått ta del av Kvänums nya kök Intro via pressbilder .

Och det är ett kök i trendrätt trä som presenteras  med  inspiration från skogen och glesa grenverk. Luckan Ramel är skapad med en smal ram och en greplist i trä och köket går att få i alm, ask, ek och rökt ek .Kökets lågasocklar, listverk i trä och smäckra pelare mellan skåpen bidrar till en nätt och elegant uttryck.


– Med Intro kan vi erbjuda vårt modernaste kök hittills – utan att för den skull tvingas utgå från ett kortsiktigt perspektiv. Kvänums formspråk har utvecklats i samspel med naturen och vi är medvetna om att vi har naturen att tacka för mycket. Att investera i kvalitet och att tillverka kök som håller och åldras med stil är därför bland det viktigaste vi kan göra, förklarar Per Fernholm, designchef på Kvänum. ......

Pernilla


Pressbilder från Kvänumkök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar