13 augusti 2015

Nyströms trädgård

Ja , det var till Nyströms trädgård strax utanför Jönköping vi begav oss till för någon helg sen . Jag har varit på en hel del Handelsträdgårdar , dels för jag älskar det här med  växter, trädgård , att plantera och odla och sen tycker jag att man hittar fantastiskt mycket fint att inspireras av även till inredning i hemmet på handelsträdgårdar numera.

Nyströms handelsträdgård är en av de finare  Handelsträdgårdar jag har besökt . När vi besökte Nyströms trädgård var utbudet av blommor , växter och träd jättestort med många ovanliga växter och fantastiskt fina exemplar av plantor och träd . Tre timmar lyckades vi tillbringa i trädgården och som jag skrev i förra inlägget kommer vi garanterat återkomma hit .Letar man inspiration till ett Orangeri eller hur man kan inreda sitt eventuella uterum så har de på Nyströms trädgård ett Orangeri som var så vackert inrett med en massa fina krukor , utemöbler och höga vackra fönster - och det var ju bilder på detta som faktiskt väckte vår nyfikenhet för det här stället @nystromstradgard


Och den här gången rådfrågade vi ingen i personalen om något , men jag hörde att det var många andra kunder som fick många fina råd och att det var personal som var väldigt kunniga inom det här  och det där tycker jag alltid  lyser igenom på något sätt när man besöker ställen - det där om det finns människor som trivs , är kunniga och engagerade i det de jobbar med och det gjorde man verkligen här.

Så på återseende Nyströms trädgård - det är verkligen ett fint ställe ni har .

......
Pernilla

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

1 kommentar:

  1. Wow, vilket fint ställe! Det ska jag lägga på minnet..
    Trevlig helg!

    SvaraRadera