14 juni 2015

Inspirerande växthus. Del I....och ett tips på var ni kan se bakom kulisserna på hur blomsterarrangemanget på slottet gick till igår.



Ja , jag drömmer ju fortfarande om ett eget växthus och samlar på mig massor av inspiration kring detta.De här bilderna jag visar idag tog jag när jag gjorde det HÄR besöket .



Ett fantastiskt uppmurat växthus med otroligt vackra dörrar och inrett med en väldigt fin plats att slå sig ner och läsa en bok eller inta en god middag , samtidigt som man kan driva upp plantor .













Ja , när jag såg det allt det här vackra blev inte lusten mindre att skaffa ett växthus. 
Fantastiskt  fint eller hur ? 


Och när jag ändå är inne på det här med blommor och växter , måste jag ju bara passa på att tipsa er om att gå in hos Ulrik på hans blogg , Florist Ulrik,  ikväll. Han var en av de som jobbade och arrangerade blommorna igår på slottet när Carl -Philip och prinsessan Sofia gifte sig .Själv tyckte jag det var helt , helt bedårande blomstersmyckning och de vackra björkarna som stod längst med väggarna tillsammans med bland annat hallonbuskar och hundkex i slottskyrkan var också så otroligt fint .Grymt Jobbat Ulrik och resten av teamet säger jag!!


......
Pernilla

Foto :Pernilla.N / PIAZZAN







1 kommentar: