1 december 2014

JulklappsinslagningI förra veckans inlägg om julklappsinslagning lovade jag ju att visa vad jag hittade mer nere på systrarna Grene i Köpenhamn. Det blev nämligen  ännu mer presentkartonger ,som man bara ger några kronor för och inuti kartongerna kommer jag lägga matchande silkespapper om klappen för att skapa lite extra lyxig känsla.Och har man nu inte vägarna förbi Köpenhamn eller Malmö , där systrarna Grenebutiker finns så kanske ni ska till Gekås .Där finns det ofta ett stort utbud av vackra påsar och i år  har jag hittat massa fina påsar i rosa toner,  i olika storlekar för bara några kronor.Och till skillnad från allt inslagningspapper som bara slängs när klappen väl är öppnad , brukar de här påsarna vara populära att spara och använda till annat  bland de yngre mottagarna av paketen .


Ja det är kul det där med att göra vackra paket .Varje år på julafton sitter vi alltid och förundras över paket som en del i familjen får nere från tyskland. En svägerska till min syster jobbar nämligen nere i Stuttgart på Merz & Benzing ( ett varuhus som vårt NK) och de är helt otroliga på att slå in och dekorera vackra paket där.Ska se om jag inte kan få till någon bild på något paket i år.


Och på tal om paket vill jag passa på att säga  tack till Åhlens som lämnat en väldigt fin julklapp till mig redan nu .

Stort , varmt tack för den fina julklappen!
......
Pernilla

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

3 kommentarer:

  1. Älskar färgen på bandet! Kommer bli fina klappar det där. :)

    SvaraRadera
  2. Men ÅH så fina paket och askar. Fantastiskt att kunna fynda till så fint pris. Lika roligt att ge bort så fina paket som att få.

    SvaraRadera
  3. Fint inslagna paketer är både kul att ge och att få. Får nog bli en tur till Gekås innan jul. Hoppas allt är bra med dig vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera