24 augusti 2014

Misslyckad picknick


Inspirationsportalen Fabriken har startat upp igen efter sommaruppehåll. På portalen kan man på söndagar hitta en massa  bloggares söndagsbilder och på torsdagar brukar det vara inlägg och bilder runt ett inrednings tema .


Mina söndagsbilder kommer från gårdagens lilla tur ut till havet , där vi dukade upp till picknick och ansträngde oss extra mycket med båda glasfat, riktiga bestick , servetter .Även krukväxterna som inköpts tidigare på dagen och som låg i bagageluckan  dukades det upp med på bordet .
Men det kändes som att på bara någon minut blåste det upp och regnet fullkomligt vräkte ner .
och med långa steg sprang vi till bilen och den där äppelkakan fick intas i en immig bil istället .Ha en fin söndag .
......
Pernilla


Foto : Pernilla / PIAZZAN 


3 kommentarer:

  1. Vilka vackra bilder! Och fin dukning! Det är kul att göra det där lilla extra när man dukar/fikar.

    SvaraRadera
  2. Ohlala- vilken otur med att oväder drog in över er vackert dukade picknink. Jag var själv med om exakt samma äventyr i lördags, då jag bjöd 6 väninnor på trädgårdslunch serverad på porslinsfat mm i slottsparken på Skarhult Slott i Skåne. Från ingenstans drar ett oväder in över oss och pang bom fick vi avbryta den njutbara lunchen i solskenet för att sätta oss inomhus istället:( Mysigt det med, men det var inte riktigt det som var min tanke;)

    SvaraRadera
  3. Fy vad trist när ni ordnat med en så fin picknick. Regn då borde vara förbjudet!! Fin dukning hann du iallafall få med på bild. Kram

    SvaraRadera