12 juli 2014

Varberg - och en lunch med bloggvänner


Foto : Pernilla / Piazzan 
Ja idag bar det av söderut igen , var ju bara någon vecka sen jag besökte det HÄR stället och idag var det dags för lunch i Varberg med två bloggvänner  Malin med bloggen Fröken Foto och Tina med bloggen  Home to Tiny ."Bloggvänner ",  ja  för det är via bloggarna  vi "träffats" och det är så fantastiskt kul att träffa andra med samma intresse . Idag blev det mycket prat kring hemsidor , fotografering och  bildredigering. 

Och i bilen hem till Göteborg slogs jag av hur mycket fantastiskt jag fått uppleva och lär mig tack vare bloggen och vilka nya bekantskaper man får.Att uppleva själva Varberg blev det inte så mycket av , men jag tar och återvänder en annan dag.
För jag vet ju att Varberg är  verkligen en charmig sommarstad.

......
Pernilla

4 kommentarer:

 1. Tusen tack för en fin stund i solen :) Satt själv på vägen hem och tänkte på alla fina människor man mött genom bloggvärlden. Häftigt faktiskt! Känner du för det, så tar jag gärna en tur till i Varberg, har ju en affär jag absolut vill besöka som idag var stängd när vi väl kom dit :) ...och ett glass ställe att besöka!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 2. Låter som en underbar dag och jag känner detsamma, det är alla möten med andra som är det bästa, helt fantastiskt så många människor man får träffa som bloggare.
  Ha en fortsatt fin sommar,
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Så kul med en bloggträff så, och så fint det är i Varberg! Blev det nåt dopp? ;-)

  Kram/Pernilla

  SvaraRadera
 4. En mysig eftermiddag att få träffa er båda, hoppas vi ses snart igen. Kramen Tina

  SvaraRadera