15 juli 2014

Inredningsbutik i Göteborg


Jag, tog en liten runda i kvarteret runt Magasinsgatan igår och där ligger ju en av Göteborgs charmigaste innergård. Nämligen inrednings- och blomsterbutiken Floramor & Krukatös.

En massa vackra krukor och växter möter en när man passerat det lilla valvet och på den lilla  gården  kan man slå sig ner och ta en fika från cafeet Da Matteo . 

Och tar man sig sen bara uppför trappan så hittar man en massa fin heminredning .

Jag var en av de första som bloggade just om Floramor &Krukatös när de öppnade för några år sen och nu läser jag om de överallt . Senast faktiskt i SJ: s egna tidning Kupé och det kan man ju förstå för butiken är verkligen en av Göteborgs små pärlor vad det gäller inredning och här hittar man mycket av de danska inredningsmärkena och även krukatös egentillverkade krukor.

Här kan du se bilder från Floramor & Krukatös tulpanutställning i Trädgårdsföreningen i våras.

......
PernillaBilder: Pernilla / Piazzan.

4 kommentarer:

 1. Halloj!
  Följer dig :O) gillar din blogg och framförallt dina bilder! Tackar så för dina tips om utflykter,shopping mm. Stannade till på Strömma Farmlodge tack vare dig, åh vilket underbart ställe!! Där trivdes man vilket lugn och miljön skall vi inte tala om,så vackert! Så tack snälla du för att du delar med dig ♥
  Ha d gott Kram Arja

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad kul :)..och särskilt att du gillar mina bilder , det är många som hör av sig och gillar dem , vilket jag tycker är jättekul :)

   Kram Pernilla

   Radera
 2. Det är ju inte så ofta jag är i Göteborg, men där har jag faktiskt varit! Så mysigt!
  Och nästa vecka bär det av till Göteborg, får nog bli ett besök igen:)

  Ha det bra!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det. Själv har jag lämnat Göteborg just nu och befinner mig i de trakterna vi växte upp i .Hoppas du får fina dagar i Göteborg.Kram Pernilla

  SvaraRadera