6 september 2013

Kollektionen Götheborg från Sandberg


Den 15 augusti lanserade  Sandberg en ny tapetkollektion, Götheborg,  och jag var på deras pressvisning i början av sommaren då de visade upp sin fina kollektion .
 
Kollektionen Götheborg består av tyger och tapeter där exotiska motiv möter klassisk mönsterglädje och stilren elegans och inspirationen är hämtad från gamla tiders resande på de sju haven .
 
 
 
Calle , Design Karolina Kroon .
Mönstret är uppbyggt kring samlarobjekt  från olika kinesiska dynastier på 900-talet.
 
 
 
Färgerna är milda, jordiga  och sandiga och går i grafittgrått, blått , sandbeige och celadon .går i tonerna Genom att kombinera tapeterna med linnetextilier, rena trämaterial, läder, koppar och mässing höjs materialkänslan i mönstren ytterligare ett snäpp.
 
 
 
 
Eden , Design Sissa Sundling. En lustgård med livets träd och en mängd djur .

 
 

Eva, Design Sissa Sundling .Inspirerat av det indiska formspråket med leoparder, elefanter, tigrar , hjortar, fåglar och harar.
 
 

5 kommentarer:

 1. Ja, den kollektionen är underbar. Men stämmer mer överens med höstkänslan, den första som nu kommer smygande. Mycket fint stylade pressbilder, att njuta av:)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar mittenbilden jättemycket.
  Helt i min smak ;-)

  Trevlig helg!
  Kram N

  SvaraRadera
 3. Fina tapeter men mittenbilden är den enda som skulle passa mig ;)
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Jag älskar Sandbergs men det här var nog i mönstrigaste laget för mig.

  SvaraRadera
 5. Jag tror att den tapeten på den sista bilden är något liknande jag hade i ett inlägg. Jag gillar den på något vis. Sandberg har alltid vackra tapeter och tyger. Ha en skön dag! Anita

  SvaraRadera