12 augusti 2013

Mattor

Pressbild lånad med tillstånd av House Doctor

Jag är helt bombsäker på att den här mönstrade mattan i svart,vitt och grått från Housedoctor kommer det bloggas mycket om i höst och att den även  kommer flytta in hos många .
Riktigt snygg är den .
 
Men jag såg även fina mattor på pressvisningen hos danska Broste  där man hade vävt in koppar och  guldtrasor  i mattan .....riktigt elegant och jag går just och funderar på om det skulle kunna vara snyggt här hemma.


Pressbild lånad med tillstånd av Broste Copenhagen .

8 kommentarer:

 1. Ja, mattan fån House Doctor (vilket bra företagsnamn, egentligen) var skitsnygg. Jag är på jakt efter en matta till hallen i vårt nya hus. Den där skulle passa.

  SvaraRadera
 2. Ja de är ursnygga, i synnerhet den du menar. Har funderat på sådana mattor till vårt kök, men min fasa är att de inte går att tvätta..?? och då funkar ju inte riktigt när man ska ha dem i ett kök tänker jag.
  Ha en bra måndag!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Kul att förnya hemmet med nya mattor. Dess är ju helt underbara. Kram Ester

  SvaraRadera
 4. Snygga mattor, verkligen. Själva har vi varit på jakt efter matta länge... svårt när man vet vad man vill ha. Har väl inte hittat rätt butik än :)
  Vilket härligt favoritställe du har!

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 5. Snygga mattor! Jag har aldrig varit speciellt mycket för mattor, men nu har jag "hittat mattornas värld" ;) Kanske det hör till åldern??? ;) :)
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 6. Själv så köpte jag mattan Hannoi i veckan! Riktigt fin den med:)

  SvaraRadera
 7. Hej, var kan man köpa broste mattor i sverige? Helst i göteborg?

  SvaraRadera