11 april 2013

TEMA UTELIV på Fabriken

Foto : Pernilla/ Piazzan

Det regnar i Göteborg idag och jag blir överlycklig  för det behövs regn för att värmen ska komma. Så idag kan det få regna hur mycket som helst ..:)
Det är också torsdag vilket innebär att det är temadag på FABRIKEN och dagens ämne är UTELIV .

Jag kände att jag inte hade så mycket  att inspirera med på grund av det vädret som varit. Men vill man ha lite altaninspiration kan man titta in HÄR.
Dagens bilder får bli en liten glimt av allt det jag planterat och som står här inne och förhoppningsvis snart ska  planteras ut  på landet och balkongen.

Sitter just och funderar på om jag ska åka iväg och köpa jord och plantera om alla dahlior, anemoner , akelejor, tobaksplantor och allt annat som gror här ...men frågan är om jag får plats med det då...?!..

Åh ,jag  älskar verkligen det här med att plantera.

12 kommentarer:

 1. Jag vill börja peta ner blommor i jorden nu och för att det ska gå måste jorden bli mjukare så mer regn! Ja och så vill jag använda mina nya gummistövlar. :)
  Emschen
  www.emschen.se

  SvaraRadera
 2. Jag vill också så och plantera. Har hela vardagsrumsbordet fullt av sticklingar och annat jag inköpt!
  Fin rifkruka!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Nu längtar man verkligen efter vår och plantering. Vill fylla både altan o trädgård :)
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 4. Ja visst blir man glad av blommor och att plantera! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Bor i dina trakter och är lika glad som dicg över regnet. Har faktiskt gått och önskat regn i flera dagar för de kommer ju aldrig bli grönt i det här torra. Tyvärr har vi inte fått mer än lite lätt regn norr om Gbg men allt är bättre än inget.

  SvaraRadera
 6. Känner igen det där! Var ska man ställa allt :) Mannen klagar lite över att jag har för mycket stående precis vid altandörren ;) Kram

  SvaraRadera
 7. Ja det är liksom det man vill nu! Stå med händerna i jord i trädgården! När jag tittar ut nu är hela gräsmattan fortfarande helt vit.... På altanen har det iallafall smält!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 8. Såg på vädret nu att det ska snöa imorgon, våren låter vänta på sig iår. Jag hoppas det blir regn av snö för precis som du skriver behöver det regna för att våren ska komma på riktigt!

  Det kliar i planteringsfingrarna, jag hade som mål att göra fler odlingslådor i år och börja tidigt, gick så där :)

  Hoppas dagen varit bra!

  Kramar Bella

  SvaraRadera
 9. Ja, nu vill jag bara ut och plantera de där äppelträden vi funderat på. För att inte tala om örter, pelargoner och i år vill jag ha chokladblommor!!!

  SvaraRadera
 10. Fina bilder! Vad alla är duktiga med att plantera! Jag har inte ens fått ner några vårblommor...
  Kram Suss

  SvaraRadera
 11. visst ar det harligt nar man kan borja med varplanetering!
  Kram!

  SvaraRadera
 12. Det kliar i fingrarna och drömmarna om en grönskande trädgård är stora. Vi är nog många i vårt långa kalla land som sitter i startgroparna med spade och fröpåsar i högsta hugg. Kom igen nu våren!!

  Kram

  SvaraRadera