17 mars 2013

Förgylla lördagen


Foton : Pernilla/ Piazzan


Pannacotta, denna gång vaniljpannacotta med en spegel av hallonsås förgyllde  absolut den här lördagen ...*ler 


Hoppas ni har en bra lördag . 


Kram 
Pernilla






6 portioner 

4 dl grädde
 1 1/2 blad gelatin 
 1dl socker 
 Pulver från en halv vaniljstång .

Grädde,socker och vanlijpulver kokas  ihop. 
Gelatin läggs först i kallt vatten , rörs sedan i det andra så det smälter.

Häll i glas och ställ i frysen .

Koka 225 g hallon med 1 dl socker . 
Sila bort kärnorna.
Lägg i 1/4 blad gelatin som legat i kallt vatten först.

Häll på i glasen och ställ in i frysen en stund till.


12 kommentarer:

  1. Mmmm, pannacotta är ju jättegott! Nu vet jag vad jag ska göra för efterrätt i morgon. Tack för tipset och så inspirernade foton!

    Ha en fortsatt härlig lördag!

    SvaraRadera
  2. Åh Pannacotta som är så gott!

    Kram Lena

    SvaraRadera
  3. Hur goda såg inte de ut då???!! Mmmums.
    Gillar inte efterrätter men detta är mums. Inte så sött.
    Kram kompis

    SvaraRadera
  4. Åh så fina! Jag älskar pannacotta. Har du provat med passionsfrukt (kärnorna borttagna då)? Det är också supergott! Ha en fin dag, kram Ester

    SvaraRadera
  5. Pannacotta måste vara en av de bästa efterrätterna ever! Vad fint det blev med hallonspegel! //kram maria

    SvaraRadera
  6. Yummie!! Tack för recept =))

    Mysig söndag på dig!
    Kram Catta

    SvaraRadera
  7. Åh, pannacotta är ju såå gott! :)

    Ha en fin dag!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  8. Åååh, pannacotta är ju så gott och så fina och goda dina ser ut :)

    Hoppas helgen varit bra!

    Kramar Bella

    SvaraRadera
  9. Jag smäller av!!!

    Så gott det ser ut, så sugen jag blir.

    Tack för receptet!

    KRAM
    Lotta

    SvaraRadera
  10. Så gott! Pannacotta är en favorit! :)

    SvaraRadera
  11. Mmm, det där såg gott ut!

    kramen

    SvaraRadera