Foton : Pernilla/ Piazzan |
Pannacotta, denna gång vaniljpannacotta med en spegel av hallonsås förgyllde absolut den här lördagen ...*ler
Hoppas ni har en bra lördag .
Kram
Pernilla
6 portioner
4 dl grädde
1 1/2 blad gelatin
1dl socker
Pulver från en halv vaniljstång .
Grädde,socker och vanlijpulver kokas ihop.
Gelatin läggs först i kallt vatten , rörs sedan i det andra så det smälter.
Häll i glas och ställ i frysen .
Koka 225 g hallon med 1 dl socker .
Sila bort kärnorna.
Lägg i 1/4 blad gelatin som legat i kallt vatten först.
Häll på i glasen och ställ in i frysen en stund till.
Mmmm, pannacotta är ju jättegott! Nu vet jag vad jag ska göra för efterrätt i morgon. Tack för tipset och så inspirernade foton!
SvaraRaderaHa en fortsatt härlig lördag!
Åh Pannacotta som är så gott!
SvaraRaderaKram Lena
Hur goda såg inte de ut då???!! Mmmums.
SvaraRaderaGillar inte efterrätter men detta är mums. Inte så sött.
Kram kompis
mums!!!!!
SvaraRaderaÅh så fina! Jag älskar pannacotta. Har du provat med passionsfrukt (kärnorna borttagna då)? Det är också supergott! Ha en fin dag, kram Ester
SvaraRaderaPannacotta måste vara en av de bästa efterrätterna ever! Vad fint det blev med hallonspegel! //kram maria
SvaraRaderaYummie!! Tack för recept =))
SvaraRaderaMysig söndag på dig!
Kram Catta
Åh, pannacotta är ju såå gott! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram Jenny
Åååh, pannacotta är ju så gott och så fina och goda dina ser ut :)
SvaraRaderaHoppas helgen varit bra!
Kramar Bella
Jag smäller av!!!
SvaraRaderaSå gott det ser ut, så sugen jag blir.
Tack för receptet!
KRAM
Lotta
Så gott! Pannacotta är en favorit! :)
SvaraRaderaMmm, det där såg gott ut!
SvaraRaderakramen