23 oktober 2012

Klocka från House doctor



Det är konstigt det där hur man vänjer sig ....har inte haft en klocka i köket på flera år nu och man har klarat sig alldeles utmärkt utan. Men så såg jag de här två  klockorna från House Doctor och kanske att en av de här ska få flytta in köket , främst av den anledningen att de är snygga.

Bilder House Doctor


4 kommentarer:

  1. Klockan med guldkanten var läcker i all sin enkelhet. Åh vad jag har missat många fina inlägg. Så är det när dagarna går för fort.
    Anita

    SvaraRadera
  2. Ja, jag tycker också det går snabbare än någonsin ......och ibland får man läsa "ifatt" och tyvärr inte alltid lämna kommentarer för det hinns inte med annars...Kram

    SvaraRadera
  3. Klocka i köket är ett måste tycker jag... Har alltid haft.. Mina föräldrar har. Barnen kollar. Kök= klocka. Konstigt.
    Den nedersta klockan ser exakt!!! Ut som en klocka jag tror jag köpte för nåt år sen på Ikea. Ser faktiskt ingen skillnad. Suttit i ena sonens rum. men han tyckte den ticka för högt. Så numera i förrådet.
    Kram på dig
    Eva

    SvaraRadera
  4. Ett tips är att välja en klocka där man ser hur mycket den är.:) Jag köpte nämligen en sådan där mörk klocka i metall hos Modesto, som man ser urverket på i mitten (svårt att förklara). Klockan är jättesnygg men jag kan inte se var visarna är så den fyller liksom ingen funktion.

    Därför skulle jag satsa på den översta klockan. Jättefin!

    Kram Linda

    http://www.modesto.se/nyheter/slutsald-vaggklocka-metall

    SvaraRadera