23 oktober 2012

Klocka från House doctorDet är konstigt det där hur man vänjer sig ....har inte haft en klocka i köket på flera år nu och man har klarat sig alldeles utmärkt utan. Men så såg jag de här två  klockorna från House Doctor och kanske att en av de här ska få flytta in köket , främst av den anledningen att de är snygga.

Bilder House Doctor


5 kommentarer:

 1. Klockan med guldkanten var läcker i all sin enkelhet. Åh vad jag har missat många fina inlägg. Så är det när dagarna går för fort.
  Anita

  SvaraRadera
 2. Ja, jag tycker också det går snabbare än någonsin ......och ibland får man läsa "ifatt" och tyvärr inte alltid lämna kommentarer för det hinns inte med annars...Kram

  SvaraRadera
 3. Klocka i köket är ett måste tycker jag... Har alltid haft.. Mina föräldrar har. Barnen kollar. Kök= klocka. Konstigt.
  Den nedersta klockan ser exakt!!! Ut som en klocka jag tror jag köpte för nåt år sen på Ikea. Ser faktiskt ingen skillnad. Suttit i ena sonens rum. men han tyckte den ticka för högt. Så numera i förrådet.
  Kram på dig
  Eva

  SvaraRadera
 4. De var verkligen snygga. Svårt att välja...
  Vår köksklocka gick i sönder och vi tänkte inte skaffa någon ny då vi kommit på att den gamla tickade så förskräckligt högt. Men när alla i familjen sprungit och tittat på klockan som inte fanns där mer i några veckor, så fick vi skaffa oss en ny. Vanemänniskor!
  Kram♥

  SvaraRadera
 5. Ett tips är att välja en klocka där man ser hur mycket den är.:) Jag köpte nämligen en sådan där mörk klocka i metall hos Modesto, som man ser urverket på i mitten (svårt att förklara). Klockan är jättesnygg men jag kan inte se var visarna är så den fyller liksom ingen funktion.

  Därför skulle jag satsa på den översta klockan. Jättefin!

  Kram Linda

  http://www.modesto.se/nyheter/slutsald-vaggklocka-metall

  SvaraRadera