3 september 2012

HAY klädställning


Undrar om den skulle vara knepet  till att trolla bort den där klädhögen  som gärna hamnar på sjuanstolen här hemma i sovrummet . Snygg är iallfall både den och galgarna .

Har precis landat här hemma efter det vanliga  lååånga arbetspasset jag alltid har  på måndagar .....ska slänga på mig lite bekvämare kläder nu och ta en promenad och rensa hjärnan lite ....och sen får det bli en liten äppelpajbit ......det blir  väl liksom det som hinns med idag ...*ler.16 kommentarer:

 1. Du måste meddela ifall det funkar. Jag skulle också behöva något för att få bort högen från sovrummet. Kram

  SvaraRadera
 2. Hm, det vore nåt, det! Min "herrbetjänt" är ständigt överklädd ;)
  snyggt!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 3. Hihi, tänkte precis detsamma:))). Var på Ikea och kollade in en igår, men tro det eller ej när vi kom hem hade jag glömt köpa den, köpte en massa annat som du förstår:)). Mest ljus dock:)).
  Ha en fin kväll med smaskig äppelpaj:).
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Snygg, behöver få fram stolen i sovrummet jag med. Har också gjort långdag idag, då behöver man rensa huvudet, gör det framför tv:n idag, hade varit bättre med promenad förstås.
  Ha en skön kväll
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag vill ha men ändå inte. Skulle nog bli tossig på att ha kläderna framme...men snyggt hos andra!

  kramen

  SvaraRadera
 6. Supersnygg och skulle passa perfekt hos oss i öhuset. Skall försöka komma ihåg den när det är dags att inreda sovrummet, kram kram Victoria

  SvaraRadera
 7. Supersnyggt verkligen! Me like!

  SvaraRadera
 8. Skäms nästan för att säga det men här händer det tom att kläderna hamnar i en hög på golvet. Borde ju absolut prova en sådan snygg ställning i stället.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. *skrattar....du var ärligast Maria ...;) ...Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Har funderat på ngn liknande! har en stol som alla kläder läggs på, hade man en ställning kanske man kunde få upp dom på en galge!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 11. Så fiffigt! kram Sofia

  SvaraRadera
 12. Ser riktigt snyggt ut! & dessutom smart:)

  Kram

  SvaraRadera
 13. Jättesnygg! Men ska jag vara ärlig? Det är jag alltid förresten, så här kommer det:
  Jag tror att kläderna hamnar på golvet istället. Här hade inget hamnat på några galgar iallafall. Utom möjligtvis under första veckan, eller dagen...

  :)

  Kramar

  SvaraRadera
 14. ...*skrattar....Kicki, jag gjorde ett försök att försköna verkligheten ....klädhögen kommer alltid vara där oavsett vad man plockar in ....

  Kram

  SvaraRadera