2 maj 2012

Man kan ju inte låta bli..

 ..att fotografera om och om igen allt vackert man ser ute i vår natur just nu.
Maj månad är absolut den vackraste..... tycker inte ni det också ? 


 Sitter här och är onekligen lite stolt , över att äntligen kommit iväg uti motionsspåret igen
.( efter ett evighets upphåll ) ....och det var inte bara  jag  där ute i spåret .Vet inte om det bara var det vackra vädret som drog utan kan tänka mig att många laddar inför det kommande Göteborgsvarvet som springs här i Göteborg den 12 maj  ( en fantastisk folkfest förresten som kan vara värt  ett besök)  Det var  så mycket folk i spåret idag så det såg ut som man sprang på rad...!!!

Nu ska det bli  en kopp kaffe och sen ska jag kolla upp vad för nytt Mineral  smink , Bare Mineral , jag kan tänkas behöva,  har en väninna som åker till England i helgen och givetvis ska hon få handla lite då det är så mycket  billigare och ( världens bästa smink tycker jag ;) ) 


Fortsätt njut av kvällen ....

Vi ses!

9 kommentarer:

 1. Vilken bild wow!! men du ge mig gärna tips på bare mineral, jag har ännu inte testat det nämligen, vad tycker du jag skall absolut köpa hihi:)
  Kram Nilla

  SvaraRadera
 2. Ja visst är det härligt med våren och allt som bara expolderar, tycker man ser det mer nu när man blivit kameratokig! Jag har inte heller provat Bare Minerals. Såg att ngn rekommenderad en engelsk webshop, men verkar svår när man inte riktigt vet!
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Ååååh vilka superfina foton!!! Ja visst är det en helt underbar tid just nu, heeeelt lovely!! Tyvärr verkar det fina vädret inte hålla i sig, det blir sämre redan i morgon vad jag föstått... Men snart så:)))

  Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 4. Du är en så duktig fotograf! Det är nog det bästa med att fotografera att man stannar upp och tittar på det som är vackert!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det så mycket att njuta av vid den här årstiden. Fina bilder du visar idag!
  Kram Anita

  SvaraRadera
 6. Vilka bilder, underbara! Bare Minreals säger du, många talar så varmt om det. Inte utan att man blir nyfiken på att prova.

  SvaraRadera
 7. Det är ju så roligt att ha en kamera just nu, maj är underbart! Har aldrig testat mineralsminket nån gång men kommer nog att testa faktiskt älskar smink :D. Kram Katta

  SvaraRadera
 8. Vackert, jag håller med - maj är underbar, kram

  SvaraRadera
 9. Jo jag håller absolut med. Maj är underbart!

  SvaraRadera