3 maj 2012

Bare minerals smink

.... jag har nämt det  flera gånger här på bloggen och ni är många som frågar om det.
Det här sminket består av olika puder som ska vara gjort av bara rena mineralämnen .....vilket passar min hud kanon . Jag har ganska känslig hud och reagerar på en hel del...men med det här pudret blir min hud jättefin. 

En viktig sak om man ska använda pudret är faktiskt PENSLARNA. Man behöver bare minerals egna penslar,då  pudret ska arbetas in med cirklar i huden. Det blir faktiskt inte lika bra med andra penslar. Jag rekomenderar att man börjar med ett färdigt startkitt om man ska köra igång  eftersom man då får penslar med ( penslarna är dyra)

Det man ska starta med  först tycker jag  är en FOUNDATION  . Ett puder som man arbetar in med penseln så det blir som en täckande foundation.  Sen finns en cocealer / BISQUE detta är också ett puder som täcker allt. Man tar det på det  man vill dölja och det döljer verkligen allt ...dessa två hade jag satsat på först ...ja  och  så ett BUXOM ...läppglanset om man nu gillar det Jag brukar gilla Lancomes , men det här är faktiskt bättre.
Själv har jag flera nyanser av foundation och en underlagskräm / brightening som heter Prime time ( detta är inte puder ).....man tar ytterst lite och den bara smälter in i huden...super!!!Det mest fantastiska är att jag tycker  alla ser "väldigt "lena "  och jämna ut  i huden  och får ett så fint skimmer när de använder detta sminket ...det plus att det inte ska inehålla så mycket konstiga ämnen.


Men som sagt smaken är som baken delad...

Nu ska jag iväg på skojigheter....och ska få  träffa fantastiska Frida Ramstedt  som bloggar med bloggen Trendenser


Mer om detta kommer sen ...Tjoho...
Ja ,jag  ska svänga förbi på vägen och hämta kaklet till köket också ...

Hej så länge ....

Pernilla

4 kommentarer:

 1. Lovin it!! Di trenger ikke overbevise meg=)

  SvaraRadera
 2. Lovin it!! Di trenger ikke overbevise meg=)

  SvaraRadera
 3. Tusen tack nu blev jag såld på detta och måste nog prova, frågan är då bara vilka nyanser man ska ta. Så roligt med en blogg träff! så kul att se vad ni hittar på! kram Nilla

  SvaraRadera
 4. Jag använder också bare minerals och jag tycker det är det bästa för min hud! Skriver under på allt!

  Kram

  SvaraRadera