29 januari 2012

Stendöd kamera och en bloggares hemPrecis intaget middagen och  tittat i senaste Vakre hjem & interiör där fantastiska 
Anna-Malins hem finns med i ett flersidigt reportage.
( Ja jag  antar att hon inte behöver någon närmare presentation  för er bloggare...*ler...  men ni som inte är så insatta måste titta in HÄR  på bloggen Helt Enkelt) Jag själv hittade till Anna-Malin genom att alltid  hitta så fina bilder på google  och varja gång jag  klickade på dem hamnade jag hos just Anna -Malin ....... hon  har blivit en stor inpirationskälla för mig och jag tycker det är så  kul att se vad en blogg kan åstadkomma.
Duktiga , duktiga du , Anna-Malin !!


Nå´t mindre roligt är att min kamera är stendöd!!!blir inte minsta reaktion trots laddat batteri ........ tog bilder bara för en timme sen.....?!

Hjälp....???!


11 kommentarer:

 1. Men hej Pernilla!
  Tack för din hälsning och vad kul att hitta din blogg, jättefin!
  Å jag älskar lilla fina Gränna;) Härligt för er att kunna återvända dit då och då!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 2. Här är en till som gillar Anna-Malins bilder, och att hon fotograferar för underbara Butiken/Magasin 36. Men jag kommer gärna hit och inspireraras också! Hoppas du får fixat kameran.
  Anita

  SvaraRadera
 3. Kan bara hålla med hennes blogg är en stor inspirationskälla! men så tråkigt med kameran! hoppas det är ett litet fel som lätt går att åtgärda!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Nå skal jeg gå inn å titte på Anna Malin's blogg. Ble nysgjerrig....Vakker krukke du har din blomst i der. Håper du får orden på ditt kamera igjen..Takk for at du titter forbi meg og legger igjen små hyggelige kommentarer. Ha en herlig søndag!

  SvaraRadera
 5. Hejsan! kul att du kikade in hos mig! :) och visst var dte tur i oturen med kameran.. dyra grejjer får gärna vara hela :) Hoppas du haft en fin helg!

  SvaraRadera
 6. Krukken er fantastisk, den står også på min ønskeliste!
  Takk for at du kikket inn hos meg og takk for din hyggelige hilsen. Nå skal jeg kikke videre her inne, hvilken fin blogg!!

  Stor klem B

  SvaraRadera
 7. Nej, stackars kameran och stackars dig... Hoppas den piggnar till igen. Kram ida

  SvaraRadera
 8. Ja, visst är Anna-Malin duktig (och verkar ju vara fantastisk som person också)! Man blir alltid så glad och inspirerad efter att ha varit inne på hennes blogg :)

  SvaraRadera
 9. Ps. Hoppas det löser sig med kameran, aldrig kul när det strular.. :/

  SvaraRadera
 10. Hej!
  Jag nappade på din inbjudan och tog med mig en kopp kaffe...och jag har läst, tittat och njuutit...Du har en härlig blogg som jag mer än gärna återkommer till, har lagt mig som följare.
  Hoppas det fixar sig med kameran!

  Ha en fin dag!
  hälsningar lisamaja

  SvaraRadera
 11. Ja, hon har en av bloggvärldens finaste sidor...och hem.

  Ingen kamera!!! Nästan lika katastrofalt som att vara utan dator. Usch!

  Kramar Kicki

  SvaraRadera