28 januari 2012

Integrerad kyl/frys eller inte ?

Bilder från BOBEDRE
har ni  positiva eller negativa erfarenheter av detta så släng iväg några rader hit. Sitter i ett "berg" av broschyrer , inspirationsbilder och ritningar och kommer till beslut och sen ändrar jag mig och så kommer ett nytt beslut. ?!...sista funderingen är på integrerad kyl/ frys......tycker det skulle var väldigt snyggt att dölja men tycker att de ser så små ut inuti / volymmässigt .Någon som sitter med erfarenhet därute ? 
och finns det någon som vet något märke som har en mer"platt" inte bullig dörr på sin kyl/ frys och som är  matt inte högblank? 8 kommentarer:

 1. Menar du integrerad kyl/frys med kyl upptill och frys nedtill? Eller tänker du på "ett skåp" med kyl och frys i ett, typ "side by side"? Den sistnämnda tycker jag har en liten frys. Den blir lite smal... Vi har valt fristående kyl, med vatten/kolsyra och frys med ismaskin. Trodde att det skulle gå bort massor med utrymme i dörrarna, men det gjorde faktiskt inte det.
  Lycka till med valen!
  Förresten renoverar ni eller bygger ni nytt? Har inte uppfattat ;)

  SvaraRadera
 2. Det är renovering ....:) ...önskar jag hade haft ditt kök som ni håller på att bygga , det ser jättefint ut ....och tack för råden ....jag är nog inne på att det blir en lite för liten frys .....hur orkar man med att ta beslut för ett helt hus ?! ...*skrattar...Kram och sov gott

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det är snyggt när kyl/frys inte syns utan är lika som köksskåpen. Vi valde dock ett "side by side" (vi har frysbox oxå) i rostfritt eftersom vi har både vita köksskåp och bänkskivor. Lycka till med köket och fin blogg du har! Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Skal du bygge nytt kjøkken? Det skal vi også!! Man kan gå seg vill i alt det herlige som fins der ute!! Jeg tror nok vi kommer til å beholde kjøleskapet sånn som det er, men å ta intergrert oppvaskmaskin og komfyr.

  Tegner du selv eller? Kult om vi fikk se tegninger!! Jeg er i full sving meg tegninger av vårt nye kjøkken.

  Kos til deg, nok en gang.
  Ane

  SvaraRadera
 5. Ååååå, nytt kjøkken!! Ikke enkelt i det hele tatt!! Jeg skulle nok ville gå mot en intergrert løsning....

  Er i ferd med å tegne nykk kjøkken selv. Men selvom jeg har bred utdannelse innen faget er det ikke lett å finne alle løsningene .

  SvaraRadera
 6. hmm ja inte helt lätt med alla val (jag vet precis vad du menar:).
  I vårt fritidshus har vi valt integrerad kyl/frys bakom köksluckor för att det skall bli så diskret som möjligt eftersom köket har öppen planlösning ihop med resten av huset. Men det är klart, att väljer man några riktigt snygga kyl och frys är det ju även fint om de syns. kram Victoria

  SvaraRadera
 7. Har ingen erfarenhet av integrerad kyl/frys, men jag skulle inte välja det framför funktion. Det finns så mycket snygga vitvaror nu, så det behövs inte. Och blir det för smått retar man ju ihjäl sig på det sen... :)
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 8. Har man en hel kyl och en hel frys så är jag övertygad om att man klarar sig med det! Vi håller på att planera för en köksrenovering och helintegrerade vitvaror står helt klart på önskelistan (alternativet är en sådan där bred kyl/frys men de vi tittat på som ser ok ut kostar ju runt 60000 SEK och det är inget alternativ för oss). Vad har ni bestämt er för hittills när det gäller köket? Kanske springer vi på varandra i någon av Göteborgs köksbutiker! Kram Linda

  SvaraRadera