27 augusti 2017

Bjud till bords med Cervera - nytt samarbete med Team HawaiiHöst och vintersäsongen vad det gäller inredningsnyhetet kör ju verkligen igång nu med både Formex  och en massa pressvisningar för  nyheter och  jag passade på att ta del av några nu när jag var uppe i Stockholm.


Trendgruppen hade bjudit in till pressvisning för Cervera i Stora Galleriet i Konstnärshuset, som visade sig vara det här vackra huset  där stylisten Mari Strenghielm  hade stylat fyra vackra dukningar utifrån de tre nya porslinsserier och de nyheter som Cervera lanserar nu i höst , i en vacker sal med högt i tak.


Det var väldigt vackra  bord uppdukade som alltid  när Mari är i farten och stylar och det är även hon som tillsammans med fotograf Lina Östling som står bakom bilderna i Cerveras egna Höstmagasin "Till bords" som ni snart kan ta del av.

En av nyheterna som ni  kommer få se i butikerna i Oktober är nya samarbetet med Team Hawaii ( som består av Anne Gustavsson och Malin Grundström ) som designat löpare, brickor , muggar m,m med sina detaljrika mönster med inspiration bland annat från naturen och som endast kommer säljas i Cervera  Butikerna.Cervera har ju ett väldigt stort utbud i sina butiker och ännu en nyhet till hösten är att de nu blir återförsäljare för Paradisverkstadens keramik också -  en keramik som ligger mig varmt om hjärtat .
Bilder från de andra dukningarna ska jag visa framöver - vet att ni tycker det är kul at få inspiration till hur man kan göra vackra dukningar.

......
Pernilla


Foto:Pernilla.N /PIAZZAN

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar