7 december 2016

Julshopping i Göteborg




Har ni inte besökt Göteborg någon gång under mitten av november fram till jul och gillar det där med julstämning kan jag varmt rekommendera ett besök här .Hela staden inklusive vårt Liseberg är utsmyckat med miljontals med lampor och det är då extra  mysigt att promenera runt i staden när mörkret smyger sig på och har man tur lyckas man också tajma in så man hör körer sjunga julsånger som klingar ut bland husen .

Vi har ju också många fina butiker här i Göteborg  och när jagvar ute på stan för några dagar sen och skulle köpa presenter passade jag på att knäppa lite mobilbilder från några av mina favoritbutiker här i Göteborg. 



Butiken som man alltid hittar något i , både att ge bort eller till sig själv är Rum för Papper,-En välfylld moderna pappershandel  och det här skyltfönster är alltid så snyggt stylat.Rum för papper ligger i Viktoriapassagen där man också hittar andra små charmiga  butiker och ett cafe.


Nästa butik som är värd ett besök är Engelska Tapetmagasinet som är ett paradis om man är ute efter tapper, färg och även textilinspiration och här hittar man också vackra inredningsprodukter som ex, klongprodukter .Glöm inte  att spana in  även detta vackra skyltfönster om ni har vägarna förbi Västra hamngatan 18.


Bara en liten bit från Engelska Tapetmagasinet hittar man kvarteret där några av de bästa inredningsbutikerna  ligger ; Norrgavel, Grandpa, Artilleriet, Artilleriet The kitchen , Iems och Area Eesome/ Floramor & Krukatös som ligger snudd på rad efter varandra  här.







Och går man runt kvarteret här hamnar man på Kaserntorget där Floramor och Krukatös och Iems ligger .Snudd på alla dessa butiker har såklart webbshop och även om det är väldigt smidigt att sitta hemma och klicka hem julklappar tycker jag att det är lite mysigt att gå ut i butikerna och handla såhär till jul .







Hopps ni har en fin kväll 

......

Pernilla

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar