2 oktober 2016

Design Emma sjödin


Jag dras med något envis virus just nu som gör att orken är sisådär  men trots feber packades kamerautrustning och produkter ner och så blev det fotografering av Design Emma Sjödins  produkter ute vid havet i helgen . Jag har följt Emma under några år nu  och tycker det är så kul  med er  som vågar satsa på hantverk.

Min personliga favorit av Emmas alster  är Emmas pelargoniamotiv. Här hemma finns  både skärbrädor och handdukar med dessa på ,men efter jag  fotograferat skärbrädan med snäckor nu i helgen , ett motiv som Emma målat utifrån snäckor upphittade på stranden Stockevik här på västkusten , bestämde jag mig för att behålla den med då den var så fin när man ska duka upp och  servera skaldjur och det händer ju ganska ofta då skaldjur det är något av det bästa jag vet att äta.
Är man sugen på en liten utflykt och vill se henne produkter vet jag att man kan besöka Emma på hennes gård i Forserum . Jag vet inte när hon har öppet men det kan man säkert läsa sig till på hemsidan.Ha en fin söndagskväll.

.......
PernillaFoto : Pernilla.N / PIAZZAN

1 kommentar:

  1. Så fina produkter!
    Men hu så trist at du inte är pigg... Jag dukade under i onsdags men har kurerat mig genom att gurgla saltvatten och dricka hemkokt citron- och ingefärsshot. Och sovit, som jag har sovit...! Men nu är jag på banan igen!
    Krya på dig nu!
    Krm Anna

    SvaraRadera