24 april 2016

En kreativ väninna och hennes blomlampor




Ikväll måste jag passa på att visa vad min kreativa väninna Anneli gör. Hon är nämligen helt fantastik på att skapa vackra lampor av  vad hon hittar i naturen . Min favorit är hortensia lamporna men de hade jag tyvärr inte på bild just nu (jag får visa de vid ett annat tillfälle ) , men jag bad henne  messa över  bilder på de senaste verken hon gjort till en fest och som består av grenar och brudslöja som är fästa på gamla lampstommar - så underbar och alla lampor  är lika fin i dagsljus som när de är tända. 



Ni kan ju tänka er vad vackert det måste vara  med mängder av lampor som denna i en stor festlokal där det vankas bröllop eller någon annan festlig tillställning . Och som alltid när man är hemma hos Anneli älskar hon precis som jag att plocka in blommor från trädgården och naturen och förutom att det blir vackert också  ger en känsla av att väninnna  tänkt och ansträngt sig lite extra för gästen som här där påskliljor med lite gröna kvistar plockats in .


Det är kul det där med att dela intressen och igår satt vi faktiskt och funderade på om vi inte ska se till och göra något större av detta Anneli och  jag - vi får se om vi kan få till något gemensamt projekt.

.........
Pernilla


Foto : Iphone bilder från Anneli .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar