9 december 2015

På supertrevligt glöggmingel hos Frida med inredningsbloggen TrendenserIgår hade Frida som driver inredningsbloggen Trendenser bjudit in till  glöggfest i hennes fantastiska och för henne ganska nya lokaler ute i det gamla Spinneriet i Lindome .Den stilfullt inredda miljön med fönster som man bara kan sucka över, tända stearinljus, varm glögg, pepparkakor, ost i  mängder och den härliga blandningen  av stylister, fotografer  och inredningsbloggare bidrog till att skapa en väldigt rolig och trevlig afton.


Fridas lokal ute i Spinneriet använder hon både till kontor och som fotostudio och hon hade såklart lyckats inredda den så fantastiskt fin. Det senaste projektet i lokalen var ett svart kök från Ballingslöv som precis installeras och där sista kakelraden knappt hunnit sätta sig. Bilder av köket kommer säkert  Frida dela med sig av på sin blogg Trendenser framöver , men det var väldigt passande och snyggt  att bryta av med ett mörkt kök i den för övrigt ljusa lokalen .

Det var många bekanta ansikten  på tillställningen men också några helt nya personer  som var lite extra roligt att få säga hej till och bekanta sig med. Bland annat var det kul att få ett ansikte på Emma Fisher som gjort stor succé som inredare och som jag tror att många av er följer på Instagram under namnet @styledbyhemmahos och så Anna som också jobbar som stylist och tillsammans med en kollegan David  driver inredningsbutiken @Östlingh & Schedin som också huserar i en av lokalerna ute i Spinneriet ( och som absolut är värt ett besök om ni har vägarna förbi Lindome ) 
Så en inbjudan till glöggfest anordnat av Frida Ramstedt ska man absolut inte tacka nej till .  Jag som varit på flera ev hennes event måste säga att hon gör det här så himla proffsigt och är med sitt ödmjuka och supertrevliga sätt som gjord för att vara värdinna .


Ett varmt tack Frida för en inspirerande och mycket rolig kväll.

Kram 
Pernilla

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

2 kommentarer:

 1. Tack för senast. så himla kul att du kom! Önskar dig en fin december om vi inte ses mer innan jul. kram och hoppas vi ses i vår igen!

  SvaraRadera
 2. Glöggfester brukar alltid bli bra. Det kanske är för att glögg är så gott och bara mys.

  Fina bilder från festen.

  Ha en bra dag.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera