13 november 2015

Öppet Husligheter och första titten på LOW KEYI veckan som gick bjöd butiken Grandpa Göteborg och Maria Saxborn som vanligtvis bloggar på Sköna hem med bloggen Husligheter ,  in till ett fantastiskt trevligt  bloggevent  i Grandpa Göteborgs butik. Det kändes inte helt fel att kliva in från det gråa och småregning Göteborg och bli bjuden på dryck  och magiskt god vegetariskt mat som kom från Foodtrucken Jinx  ( och som jag garanterat tänker ta vägarna förbi fler gånger - för hjälp vad gott det var )

Efter att maten intagits fick vi Grandpa´s sprillans nya inredningsmärke LOW KEY presenterade för oss på  av Jonas och det är så rörande och inspirerande att få höra på människor som brinner för det de gör . Jag önskar verkligen lycka till med kollektionen . En del av kollektionerna syns här på bilderna , som posters, ipadfodral , doftljus m, m men vill ni titta lite närmare på kollektionen kan ni klicka in  HÄR.
Jag lyckades också ännu en gång få äran att möta Emma von Brömssen och höra en mer utförlig liten föreläsning om hur det går till när hon skapar sina mönster och såklart blev det visning av hennes senaste kollektion Simplicity för Eco Wallpapers som jag ju var på pressvisning på , för några veckor sen.Ja , det var en otroligt proffsigt anordnat event och jag säger stort TACK för en riktigt inspirerande kväll .

Kram 

.........
Pernilla


Foto : Pernilla.N / Piazzan och Grandpa 

1 kommentar: