24 november 2015

Formex 2016


Ja , det börjar trilla in ett och annat pressutskick och pressbilder på vad som är aktuellt inom inredning våren 2016  och om bara några veckor är det dags för Formex igen (känns som det var alldeles nyss jag var där ). Vårens tema på Formex heter Nordic Kicks  och presenteras i en inspirationsutställning som är utformad av designgruppen Oddbirds .Utställningen  ska  bestå av tre rumsliga miljöer som sägs ska vara inspirerade  av geometriska lekar, kyrkor och skyltfönster.
Jag tycker det ska bli väldigt spännande  att se vad det blir för utställning, då jag brukar gilla det Oddbirds stylar .Oddbirds  säger själv att det kommer bli en utställning där det kommer ske förändring och förvandling under mässans gång och där Japan kommer möta modernismen , det svenska kulturarvet och hantverk, materialkombinationer  och det konstnärliga.

Och hur det blev kommer ni garanterat kunna läsa om både här och på inredningsbloggarna framöver, då detta brukar vara ett hett ämne att ha åsikter om inom branschen .

........

Pernilla 

Pressbid från Formex.
Formex 2016 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar