10 juni 2015

Tapetsera golvet




Ni som följer bloggen vet ju att jag var på pressvisning på Lisebergs trädgårdsdagar för några veckor sen och där stylisten Sara  Widman och hennes stylingteam hade stylat flera olika montrar med inspiration för uterum, altan  och balkonger .



I en av montrarna, den som hade fått namnet Boho-garden , hade teamet tapetserat med olika tapeter från Sandbergs  på golvet och över tapeter hade man lagt en tunn plexiskiva för hållbarhetens skull - en liten rolig idé för den som är ute efter något nytt.Sara berättade att hon också hade hört sig för och att det skulle gå att bara lacka över tapeten med ett bra lack.



Man hade även  täckt en vägg med flera olika tapetlager och sen rivit av bitar som blev väldigt effektfullt och skapade en känsla av en gammal vägg och också tapetserat taket med tapeter.
( Bland annat den vackra Ginkotapeten som är en av min favoriter ) 





Så är ni sugan på att tapetsera har ni fått lite nya ideér  på hur man kan göra här i inlägget . Själv ska jag nog tapetsera på sommarstället igen i sommar, men jag håller mig nog till en traditionell tapetsering på en vägg.


......

Pernilla

Foto : Pernilla.N 
Styling av Sara Widman och hennes team.




Tapeterna är från Sandbergs , bord och huset är målat med färg från Cuprinol, produkter  Granit och vintage.

1 kommentar:

  1. Kul och inspirerande inlägg! Bra tips som jag ska testa...
    Varm kram,
    Titti

    SvaraRadera