20 maj 2015

Nyheter från Grythyttan


Jag fortsätter på temat utemöbler och idag är det mina egna personlig favoriter jag gör ett inlägg om . 
Jag vet nämligen ingen skönare stol att sitta och gunga lite lätt i än Grythyttans klassiska stålmöbler med fjädring i stolarna och som just heter Klassiker .


Möblerna kostar en hel del men hade jag haft en trädgård hade jag faktiskt investerat i en grupp av denna serien. Jag tror att det skulle vara väl investerade pengar . Pratade just med min kollega som haft sin matgrupp i över 30 år och nu började träet ge med sig lite så hennes man höll på att byta ut träplankorna  på en del stolar men  stålet var fortfarande lika fint. Verkligen något som tyder på kvalité och inget slit och släng där inte .

När jag var på möbelmässan tidigare i vintras spanade jag in nyheterna från Grythyttan , som bestod av ett loungekoncept designade av Maria Håård och Jan-Olof Ågren. 

I serien ingår avlastningsbord, L105 soffa A3, soffbord L110 och sidebord L45.Klickar ni in HÄR kan också sen en liten film där man ser möblerna bra.




Ytterligare en  av nyhet är också bordet i serien High etc som ni ser här nedanför och som ser ut att var alldeles utmärkt som ett matbord utomhus .



....
Pernilla

Pressbilder från Grythyttan 

3 kommentarer:

  1. Grythyttans klassiska utemöbler står högt upp på önskelistan och gjort i många år. Hoppas allt är bra vännen, dags för en fika snart? Kramisar Tina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Allt är bara bra...skrev just till Malin om att ta en fika , så såklart ska vi ses alla tre. Hörs på mailen / Pernilla

      Radera