27 maj 2015

Formex hösten 2015 - Nordic Essence


Det var ett tag sen pressmedelandet om trendtemat för Höstens Formex dök upp i mailkorgen , men nu när jag sitter och planerar för  höstens agenda blev jag påmind om det igen.Formex är ju den stora inrednings- och presentmässan som går av stapeln två gånger om året uppe på Stockholmsmässan i Älvsjö och den 19-22 augusti är det dags igen med över 850 utställare .

Höstens trendtema 2015 är Nordic essence - med omsorg om detaljer och som  handlar om en helhet där allt hänger ihop från husfasader till bruksföremål och inredningsdetaljer och där inspirationen är hämtad från vår natur  . I fokus står de små objekten och Färger som nämns inför hösten är röda toner med inspiration av bränt tegel, patinerade faluröda fasader , grönt som skogsmossa , skiffergrått, sand färgat och material som näver och kork nämns  i pressutskicket.

Det ska som vanligt bli spännande att få ta del av all inspiration , pressträffar och alla nyheter så i min agenda skrivs såklart Stockholm och Formex in under några dagar i augusti 


Så vi ses kanske  där ? 
......
PernillaBild från Formex press.

1 kommentar: