7 april 2015

En helg på landet .

 Tillbaka i Göteborg igen efter en påskhelg i sommarhuset och som vanligt går tiden alldeles för fort när man är ledig och är där .
Och jag tänker ofta på när jag läser om sommarhus att det gärna romantiseras lite  ( eller det där med att ha hus i allmänhet ) för det  kräver ju en massa , massa jobb och underhåll att ha det . I helgen hann vi med en bråkdel av det som behövs göras , så en ny helg behöver bokas in ganska snart för att jobba vidare och iordningställa det efter vintern.

Men förutom allt jobb som gjordes kunde jag såklart inte låta bli att plocka in lite nytt  i inredningen här också , precis som hemma och den här helgen fick en bricka med motiv från Boråstapeters tapetkollektion följa med . En bricka som jag direkt när jag fick den kände att den hörde hemma i ett sommarhus med det somriga motivet .Det kommer bli många glas med jordgubbssaft och kaffekoppar som kommer bäras ut på den i sommar.


.......
Pernilla

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

3 kommentarer:

 1. Ja, det finns ju en hel del som behöver fixas med sommarhus, speciellt om de stått stängda över vintern. Själv tycker jag dock att det mesta bara är roligt och avkopplande som t.ex att elda som jag ser att ni har gjort i påsk.
  Hälsningar
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Jag håller med. Därav har vi valt bort det trots att vi har en tomt att bygga upp ett på. Fina bilder! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Brickor gillar vi. Elina dahl har så fina, med fjädrar! : )

  SvaraRadera