11 mars 2015

Tips om man vill haka på korktrenden
Ja , att produkter av kork kommer stort det här året har ni kanske redan sett. Själv har jag vuxit upp med anslagstavla i kork på flickrummet och när korkunderläggen till kastruller kom ( vill minnas att de låg i förpackning om tre i olika storlekar ) tyckte man ju det var hur coolt  som helst . Därefter har det väl varit främst kork i form av dem man sätter i flaskor man sett de senaste åren , ända tills jag besökte Formex nu i början av året och det helt plötsligt fanns produkter av kork både här och där .

Och när jag fick syn på de här bordsunderläggen i kork fick de direkt följa med hem för att förnya bordsdukningar ett tag framöver och mina hittade jag på Netto och betalde 29 kr för fyra stycken , så skulle inte min passion för kork hålla i sig en längre tid så är det inte hela världen.
 


…….
Pernilla

Foto : Pernilla.N / PIAZZAN

3 kommentarer:

  1. Det som man varit ifrån en längre tid har man större acceptans till. Hade man presenterat detta för tio år sedan hade det kanske fått blankt nej, nu tycker man att det är snyggt med nytänk. Det är nog så att de som upplevde det på 70-talet kanske tycker det är kul att se det i ny tappning och de som inte var med då tycker det är en helt ny grej. Jag såg en klocka som var rätt tuff i kork. :)

    SvaraRadera
  2. När vi renoverade köket var vi tvungna att ta bort en vägg med kork eftersom den hade torkat. Vi försökte faktiskt behålla den eftersom den var så käck att sätta upp saker på och den såg faktiskt ganska fräck ut. I korken kunde man urskilja små abstrakta saker vilket alltid gav upphov till disskusion när man tittade på den med andra . Men nu är den som sagt ett minne blott. :-)

    SvaraRadera
  3. aha kork är tillbaka:) Dags att plocka fram de gamla grytunderläggen igen :) kram Pernilla

    SvaraRadera