26 mars 2015

JUBILEUM - Alla tiders tapeter -från Boråstapeter

Ni som tittade in i förrgår här på Piazzan såg ju hur jag var iväg på den mest fantastiska pressfrukost man kan tänka sig och där Boråstapeter presenterade sin historiska Jubileumskollektion för sina trendigaste och mest storsäljande tapeter mellan åren 1905 och 2015.

Det var verkligen ett  tidsdokument vi fick presenterat för oss och ansvariga designern Ulrica Hurtig säger att de är stolta på Boråstapeter att kunna föra vidare hantverkstraditioner och yrkeskunnande och att kunna ge deras kunder möjlighet att få tapetsera med klassiska mönster som inte har varit i produktion på flera decennier .Som alltid tycker jag ju att det är så kul att få höra historien och tankar om saker och ting och vid här presentationen väcktes ett och annat minne när man kände igen tapeter från bostäder man varit i som liten.

Kollektionen finns från och med 25 mars ute i butikerna och består av 15 olika tapetmönster och här nedanför hittar ni några av tapeterna .


Och skulle ni vilja pröva lyckan och få ett rum tapetserat med någon valfri tapet ur Boråstapeters kollektion , pågår det just nu en tävling hos Boråstapeter  Hur det går till för att deltaga kan ni läsa om HÄR.

……
Pernilla

Bilder från Boråstapeter .1 kommentar:

  1. Åh, vad många fina tapeter! Letar just nu efter tapet till ett rum hemma, men hur ska man någonsin kunna välja bland alla godbitar?! :)

    SvaraRadera