5 januari 2015

Bloggåret 2014 - Hösten

Ja jag tar och avslutar min lilla årssummering av 2014 med bilder från de sista månaderna idag . 


Jag tycker hösten gick så otroligt fort och den var alldeles underbar med mycket sol och värme ända in i oktober . I augusti besökte jag  Formex där många av dagens bilder är ifrån och det är fantastiskt kul att få inspireras där och få  träffa bloggvänner och branschfolk.

Jag älskar ju att besöka nya  platser och byta miljö för att hitta ny inspiration och den här hösten har bland annat Lustfyllt besökts för första gången. Ett otroligt charmigt cafe utanför Habo ,Det blev också en spa-helg i Falkenberg , återbesök på Zetasträdgård  och Höganäs saluhall .Min födelsedag i november  passade jag på att fira nere i Köpenhamn , staden som jag kan återvända till hur många gånger som helst och många helger var jag i sommarhuset under hösten där det nog aldrig blommat så mycket och så länge som detta året . 































 Ja , det var lite av vad jag varit med om under hösten  2014. Nästa vecka är det dags för Formex igen och där hoppas jag få på en massa ny  inspiration vad det gäller inredning för 2015 och som jag tänkte dela med mig av här på bloggen och fler  roliga projekt är inbokade framöver  så jag hoppas ni fortsätter titta in här på bloggen.



Ha en fin trettondagsafton och kram på er !
......
Pernilla


3 kommentarer:

  1. Massor av fin inspiration !! Kanske ses vi på Formex då? Ska du på pressfrukosten? Jag kommer vara där en kort stund på morgonen/fm. Kramar Pernilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Pernilla ...jag vet inte riktigt om jag hinner till pressfrukosten men jag kommer att finnas där på onsdagen .Ska hålla koll efter dig / Kram Pernilla

      Radera
  2. Härlig summering av ditt år!
    Å så kul med Formex! Skulle gärna åka, får se om det är möjligt:)
    Ha det så trevligt där och jag ser fram emot dina rapporteringar!

    Kram
    Adela
    www.houseofadela.se

    SvaraRadera