20 november 2014

Kaniner , lärkträd och grönt -ja , det handlar om julskyltning i Köpenhamn

Ja lite otippat var det kaniner , vita kaniner som flera av butikerna skyltade med i sina julskyltning i år . På Illums samsades de  tillsammans med  svampar , dockor som såg ut att var från 50-talet och danska designklassiker .

 Vill ni se förra årets fina skyltning hittar ni den HÄR  
På Illum bolighus hade dekoratörerna använt lärkträd  , kottar och alla de olika nyanser av grönt  du  kan tänka dig och blandat upp det  med trä, svart ,gråa nyanser och så lite silver .

Lite så som inredningstrenderna gått under hösten , där det där med vitt , vitt , vitt avtagit och vi sett mer färg på väggar och prylar än vad vi gjort på väldigt länge. 

Och dom gör det så bra där på Illums bolighus , för det är alltid så magiskt vackert och på julavdelningen blir man nästan som ett  barn igen av allt vackert man kan beskåda .


Och min önskelista fylls ständigt på när jag gör besök här där de flesta inredningsprylarna och möblerna som man suktar efter finns samlat här , som bland annat pallen ML42 från By Lassens och som jag gärna skulle vilja ha en i trä här hemma 
Ja , det är som sagt alltid kul att åka till Köpenhamn och inspireras .

......

Pernilla

Foto : Pernilla:N / PIAZZAN


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar