8 juni 2014

Krukor


Foto : Piazzan
Italienska lerkrukor är något jag fastnar för denna sommar  och allra helst skulle jag vilja ha en gigantiskt bil som man  åkte ner med till Italien och fyllde full med vackra lerkrukor.

Men det är lite närmare till Varberg dit jag tog mig och besökte   Träslövsträdgård och såg de här krukorna.
Men  jag har ännu inte köpt några utan mina vanliga terracotakrukor får hänga med ett tag till  men däremot har jag blivit inspirerad av att sätta fler fat i olika storlekar under krukor som jag har på bord-det blir lite extra dekorativt .9 kommentarer:

 1. Jag med:) sååå snyggt! Ha en fin kväll Pernilla! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 2. Terracottakrukor är fint både till julhyacinterna och till olivträdet och sommarblommorna på vår och sommar. Bra idé det där med att åka till Italien, ha ha! Men jag skulle fylla den bilen med sååå mycket mer än bara krukor. Hua, det blir dyrt, nä jag får nog hålla mig till Sverige ett tag till.

  SvaraRadera
 3. Superfint med lerkrukor, klassiskt och naturligt! Jag skulle behöva byta ut en hel del av mina krukor här hemma. OCH jag ska åka till Italien i sommar faktiskt, få se om det hänger med några krukor hem :)

  Många kramar aka <3

  SvaraRadera
 4. Så fint med lerkrukor! och där tackar jag för ett utflyktstips till:)

  Kram Milla

  SvaraRadera
 5. Jaa dom är underbara!!
  Såg liknande när jag var på Zetas sist.

  KRAM

  SvaraRadera
 6. Jättefina :) Är med svag för sådana.....hoppas du får en fin dag, kram

  SvaraRadera
 7. Så fint med lerkrukor!

  SvaraRadera
 8. Jättefina! Och vilken snygg detalj med flera fat!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 9. Ett litet tips (tills att du tar bilen till Italien) de har fantastiskt fina lerkrukor som påminner mycket om de du visar på ICA Maxi av alla ställen!
  Mvh
  Iren

  SvaraRadera