26 juni 2014

Duka upp i uterummet
Är ni precis som jag en som älskar det där med att sitta ute och äta om sommaren ? 

På sommarstället har vi bord utplacerade på lite olika ställen i trädgården ,men även ett uterum där man kan sitta i då det regnar. Och i uterummet står det ett gammalt kökbord från IKEA som jag gav mig på förra året och försökte få gråaktigt , med hjälp av en blandning av stålull och ättika .Det lyckades väl sådär . Jag fick bort den ljusa bokfärgen , men det blev inte grått , men jag gillar den mörka ytan som bordet fick istället 

Till stolarna ÄNGSÖ som jag köpte på Ikea förra sommaren har jag köpt randiga kuddfodral från Pb Home så vi har vanliga kuddar i stolarna istället för dynor.
( ska visa er bilder en annan dag, då ni är många som frågat vad jag har för dynor till Ängsö stolarna ) Nu ska jag sätta mig och kolla in Sommar med Ernst på tv.n och se vad han och hans team har snappat upp för inredningstrender denna sommar . Kram på er .
......
Pernilla3 kommentarer:

 1. Ja, jag äslar att sitta ute! Vi planerar inför vårt altanbygge som vi får göra nästa år. STOR ska den vara :)
  Ha en riktgit fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Det bästa med sommaren är just det där att man kan flytta ut och göra hemmet lite större liksom, älskar att sitta ute och äta, snattra och mysa tills solen går ner. Även när det regnar kan det vara mysigt, om man har tak över huvet ;)
  Väldigt fint bord, gillar det mörka, väldigt snygga lyktor med.

  Ha en riktigt go helg! Hoppas regnet upphör..
  Har en utlottning hos mig förresten, om du är sugen :)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Så snyggt i ert uterum! V har stor altan men inget med tak över och nu saknar jag verkligen ett uterum när det är sånt tråkväder... Kram Suss

  SvaraRadera