19 maj 2014

BLOGGFORUM 2014

Vilka fantastiskt  roliga och inspirerande dagar jag fått deltaga i på Scandic Rubinen  här  i Göteborg, där 60 av sveriges största  inredningsbloggare strålat samman på BLOGGFORUM 2014.
 Anordnat av superproffsiga inredningsbloggaren Frida Ramstedt och hennes kollega Helén på TRENDENSER 

Foto : Pernilla.N./ Piazzan
Tillsammans har vi diskuterat hur våra inredningsbloggar kan utvecklas, vilka lagar som gäller kring upphovsrätt av bilder, pratat med möbelföretaget Svenssons i Lammhult om hur eventuella samarbeten med företag kan se ut och en massa mer  , men framför allt har vi  fått ta del av all kunskap och  kompetens som finns bland  oss inredningsbloggare.

Och jag lovar ...det finns MASSOR !!


Och som vanligt har kameran varit med och mängder av bilder tagits ,men nu är  energin tömd så det blir bara ett litet svep av bilder som kommer idag . 


Tack alla " bloggkollegor " för väldigt roliga dagar och speciellt tack till en ny bekantskap , tjejen jag fick dela hotellrum med , Sandra med Inredningsbloggen I min smak .titta gärna in på hennes blogg.

.....
Pernilla

och vill ni se fler bilder redan ikväll kan ni titta in hos Tina, med bloggen Peppar och vanilj  och Emma med bloggen By Emma 


1 kommentar:

  1. Tack själv! Det var roligt att få lära känna dig!

    SvaraRadera