12 februari 2014

Vi minglar vidare...


Foto : Pernilla.N.

Ja vi minglar väl vidare här på "Piazzan" och idag blir det i OLBYS butik och Showroom på Sturegatan 24 i Stockholm. Jag vet inte hur många vi var på deras  presentation förra veckan , men många var vi som bjöds på lunch och fick höra om Olby Design två nya samarbeten  med designerna Mattias Stenberg och Lisa Hilland .

Olby design startades av två systrar  Karin och Tina Olby 1980 , båda möbelsnickare och möblerna står för riktig hantverk i genuina material som trä, kalksten , ull och järn.
  Stolen Bistro som är tänkt som en stol för det lilla utrymmet med korta sittningar ingår i Mattias Stenbergs nya kollektion och har en tanke om att utforska träets möjligheter.Stolen finns både med trä och tygsits och i fyra olika färger och är riktigt , riktigt snygg om ni frågar mig.Lisa Hillands Byrån Harlequin som är gjord i mönstrad fanér  har inneburit  att en helt ny hantverksmetod fick utvecklas när byrån skulle tillverkas . Den har synts i mycket media under veckan och man får väl konstatera att den absolut gör förvaring och påklädning mer fantasifull och är väldigt snygg även den .


Och det var verkligen inte lätt att få till bilder då det stod människor överallt ...men några blev det iallafall.
1 kommentar:

  1. Kul att se alla inredningsbilder! Inspirerande att gå på såna mingel, kram Suss

    SvaraRadera