21 februari 2014

Italiensk design

Foto : Pernilla:N.
Fredag och här är det soffan och något gott att äta som hägrar.
Jag har verkligen inte använt kameran flitigt den här veckan.....hoppas det ska bli tid för det i helgen .Så det får bli på lite bilder från Alessis pressvisning , som gick av stapeln  för några veckor sen  på Hotellet , Ett Hem.
 .


Vinställ, korköppnare , bestick , picknicklådor för hundmat ?! och en hel del annat presenterades och så den här , Droppringen till vinflaskan,  som måste vara det optimala föremålet  om man vill ge en hint om giftermål. Annars kanske den kan kategoriseras till en ganska rolig men väldigt onödig pryl....*ler Konstigt nog ser det alldeles tomt ut på folk på mina  bilder men  alla rummen var precis överfulla med pressfolk och bloggare som var alldeles lyriska över att ha fått en av de få inbjudningarna och möjligheten  att se en pressvisning i den här miljön.Men här syns iallafall en person , duktiga och gulliga bloggaren Daniella Witte som är fokuserad på att fotografera den fina lampan.
Och den där lampan kan ni ju passa på att ta en extra titt på ...ca 300 000 kr ligger priset så det är inte en lampa man ser sådär  jätteofta hemma hos folk.

 


Alessi är annars ett  märke som jag förknippar med citruspressen , den som man verkligen ,verkligen ville ha där i början  på 90-talet . Det blev aldrig någon för min del men kanske är det någon av er som har den där hemma ? Den har ju blivit en riktig designklassiker.


Det var lite italiensk design nu ska det fixas till  lite italiensk pasta.

Ha en fin kväll.

.......
Kram 
Pernilla

1 kommentar:

  1. Kul! De har verkligen fina grejor! Jo lampan var kanske en aningens dyr :-).

    Kram Malin

    SvaraRadera